Posted on

Boodschappen: 1 ui, 1 paprika, vers pepertje of sambal, 300 gr boontjes, winterwortel, 4 tenen knoflook , 6 eetlepels garam masala kruiden ( koriander, komijn, kaneel, kruidnagel, zwarte peper, nootmuskaat en kardemom.) Maïzena.

Bereiding: zet de cooker op pannetje (rechts boven) en wacht tot hij warm is. Ondertussen snij je de ui, knoflook, wortel en halveer je de boontjes en doe het met wat olijfolie in de cooker. Heb je geen cooker met pannetje dan bak je het even voor in een gewone pan. Als het lichtbruin is voeg je de kipdijfilet toe. Ook even aanbakken. zet daarna de cooker op high ( 2 uur) en voeg de kruiden, sambal en de kokosmelk toe. Na 2 uur high nog 4 uur op low. De saus eventueel binden met maïzena. 2 eetlepels saus in een kom doen en goed mengen met maïzena, daarna roerend toevoegen aan de massa. Rijst apart koken.