Deze site is een idee van de kids van Boesschoten. Ze vonden het zo langzaam wel nodig dat Pa zijn recepten op een site zou zetten.

Na vele vrijdagavonden samen eten kwamen ze ertoe om e.e.a. na te koken en belde ze Pa hoe het ook weer moest, tenslotte bleek n site een stuk gemakkelijker. Een blijvende herinnering aan vele mooie momenten samen…….

Papa boess schrijft ( ondertussen vanuit Frankrijk) zijn recepten op deze site. Geen fastfood, maar slowfood , pure ingredienten die vaak een lange en langzamer bewerking nodig hebben. Veel geleerd van Gilles Desert de kok van “Le  Commerce”  in Saint Pourcain, ondertussen al 40 jaar n goede vriend.

Sommige recepten zijn zelfs nog uit de overleveringen van Oma boess.

Saint Pourcain sur Sioule
Restaurant Le Commerce
Met Gilles naast mij en helemaal links Denis Desert
Rogier van Oosterhout en Papa Boess

Papa Boess en Jean Bernard Dechassat, chefkok Brasserie des Artistes Vichy. Enkele jaren cursus gevolgd op zaterdag en erg veel geleerd van Jean Bernard….. Chapeau!

3 Replies to “Over”

  1. Scratch cards always felt like a little bit of hopeful math to me! It’s interesting seeing platforms like jljl 2025 online casino building curated experiences – sounds like they’re taking that ‘chance’ element seriously with their approach to gaming! Fun stuff. ✨

  2. RTP analysis is fascinating – seeing how those small percentages impact long-term play! Platforms like phpark online casino seem to prioritize a smooth user experience & secure access, crucial for enjoying those slots! Legit operations are key.

  3. It’s fascinating how easily we fall into patterns when gambling – loss aversion is real! Seeing platforms like bigbunny ph link emphasize data & transparency (like their verification process) could help players stay grounded & aware. Interesting stuff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.