Posted on

boodschappen: 4 personen, 4 plakken rosbief niet te dun gesneden, een flinke of twee kleinere wortels, een paprika, sla, peterselie, knoflook, olijfolie, franse mosterd, mayonaise, room en yochurt, peper en zout.

bereiding: snij de wortel en paprika en dunne smalle reepjes ( julienne) en bak deze in de olijfolie tot ze goed beetgaar zijn, Voeg de laatste vijf minuten de knoflook toe. ( anders is deze te zwart) Saus: een eetlepel mosterd, een eetlepel room en een eetlepel mayonaise mengen. Voeg drie eetlepels yochurt en peper en zout toe.

Rol in de schijf rosbief het mengsel van de groenten en een paar eetlepels saus. Serveer deze op een bord met een paar blaadjes sla. Giet nog wat saus over de rosbief en de sla, en versier het geheel met wat fijngehakte peterselie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.