Posted on

Boodschappen 4 personen:

4 eieren, 200 gr ricotta, 1 el fijngeraspte sinaasappelschil, 55 gr suiker, 2 el rozijnen, 80 ml melk, 40 gr boter, poedersuiker.

Bereiding:

Meng de ricotta met sinaasappelschil, 1 el suiker en de rozijnen in een kom.

Meng in een andere kom de eierdooiers, de suiker en de melk

Klop de eiwitten tot pieken met een beetje zout en voeg voorzichtig het eidooiermengsel toe.

Verwarm een koekenpan, doe er 10 gr boter in en giet een kwart van het eiermengsel in de pan, bak 2 a 3 min en voeg een kwart van her ricottamengsel toe. Bak dit nog eens 2 a 4 min en vouw de omelet dubbel. Leg op een bord en hou het au bain marie warm.

Herhaal het nog drie keer en serveer met poedersuiker als toetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.